Pouzdan partner za izuzetne građevinske projekte

Novi Volvox pruža širok spektar građevinskih usluga, uključujući realizaciju stambenih, komercijalnih, industrijskih projekata, kao i poslovanje u segmentima maloprodaje, veleprodaje i inženjeringa

Kompanija Novi Volvox zabilježila je još jednu uspješnu godinu, realizujući brojne projekte od šireg društvenog značaja. Uprkos tržišnim izazovima, Novi Volvox je u 2023. godini ostvario odlične rezultate, stekao je nove klijente i učvrstio dugoročna partnerstva.

Uz višegodišnje iskustvo, kompanija se prepoznaje kao pouzdan partner za realizaciju izuzetnih građevinskih projekata, koja strogo prati definisane rokove i predviđene budžete. Takvu reputaciju na tržištu Novi Volvox stekao je zahvaljujući timu od skoro 130 profesionalaca. Njihovo znanje i iskustvo omogućavaju poštovanje najviših standarda struke, kao i praćenje zahtjevnih ISO standarda.

Kompanija se nalazi na „bijeloj listi” poreskih obveznika, što potvrđuje suštinsku opredijeljenost ka savjesnom poslovanju i adekvatnom doprinosu društvenoj zajednici. Na dinamičnom i kompetitivnom građevinskom tržištu Crne Gore,

Novi Volvox se ubraja među deset najvećih građevinskih kompanija. Njena pozicija najviše dolazi do izražaja u segmentima koji se odnose na projektovanje, prodaju građevinskog materijala i preradu željeza.

Novi Volvox pruža širok spektar građevinskih usluga, uključujući realizaciju stambenih, komercijalnih, industrijskih projekata, kao i poslovanje u segmentima maloprodaje, veleprodaje i inženjeringa.

U fokusu svih aktivnosti Novog Volvoxa jesu bliska saradnja sa klijentima i pružanje adekvatnog odgovora na njihove potrebe. Novi Volvox ponosi se sposobnošću da blisko sarađuje sa klijentima kako bi spoznao njihovu viziju i realizovao njihove ideje. Kroz posvećen i profesionaln pristup – od početnog planiranja i projektovanja, pa do završetka projekata, tim Novog Volvoxa nudi podršku za ispunjenje različitih zahtjeva klijenata.

Kupcima koji preferiraju internet kupovinu, asortiman Novog Volvoxa dostupan je preko veb-šopa www.volvox.me, u kojem se nalazi oko 4.000 proizvoda. Putem zvaničnih naloga na društvenim mrežama Novi Volvox je svakodnevno na raspolaganju svim kupcima. Takođe, vodeći računa o poslovnim saradnicima, kompanija intenzivno radi na razvijanju B2B platforme.

U kompaniji su zadovoljni činjenicom što su brojni projekti uspješno završeni. Posebno ističu projekat žičare  Kotor – Lovćen, koja se ubraja među najspektakularnije žičare na svijetu. U 2024. godini planirana je izgradnja panoramske žičare Igalo, koja će znatno obogatiti turističku ponudu Crne Gore. Radi daljeg razvoja skijališta Kolašin 1600, u toku je izgradnja dva ski-lifta – Sidro i Tanjir. U kompaniji Novi Volvox posebno su zahvalni svojim partne­rima – firmama Siemens, Leitner i Josef Wiegand GMBH&Co, kao i brojnim saradnicima i izvođačima, koji iz godine u godinu ukazuju povjerenje preduzeću Novi Volvox i pokazuju profesionalnost u radu na zajedničkim projektima. Time je Novi Volvox zadržao čvrstu poziciju u građevinskim i energetskim projektima, kao i u realizaciji infrastrukture žičara i drugih kompleksnih projekata.

Osim pomenutih projekata, Novi Volvox privodi kraju radove na Naučno-tehnološkom parku Crne Gore, koji će pružiti podršku kompanijama zasnovanim na kreativnim i inovativnim idejama – baziranim na visokim  tehnologijama. U Novom Volvoxu vjeruju da su na pravom putu da nadmaše ciljeve definisane u svojoj razvojnoj strategiji – na zadovoljstvo partnera, klijenata i svih članova tima.

(Visited 141 times, 1 visits today)