Domaći brend svjetskog kvaliteta

Kompanija posluje na teritoriji cijele Crne Gore. Pored poslovnica u Podgorici, Radanovićima, Baru i Bijelom Polju, kompanija je otvorila i petu poslovnicu u Nikšiću

Kompanija Sincommerce vodeća je crnogorska i istaknuta regionalna kompanija specijalizovana za prodaju rezervnih dijelova za teretna i poluteretna vozila, sa istorijom uspjeha dugom 27 godina.
Sincommerce je porodična kompanija, koja je sinonim za kvalitetne proizvode, za pouzdanost u isporuci i inovati­vnost u uslugama. Ključnim kupcima, kao što su kupci koji dolaze kroz B2B kanal prodaje, obezbjeđuje se, uz stručan savjet prodavaca, širok asortiman kvalitetnih brendova koji su uvijek dostupni.
Kompaniju odlikuju ekskluzivnost premijum brendova, znanje i iskustvo u industriji, kredibilitet, sposobnost brzog adaptiranja na zahtjeve tržišta i povjerenje u sistem rada, kao temelj zajedničkog rasta i napredovanja.
Kompanija je od osnivanja 1996. godine, sinonim za kvalitet prve ugradnje. Ovlašćeni je i ekskluzivni zastupnik za Crnu Goru preko 80 najpoznatijih brendova u auto-industriji, što je čini liderom na tržištu.
Godine rada i bogatog iskustva, kao i povjerenje dugogodišnjih vjernih kupaca, učinili su da Sincommerce na tržištu postane prepoznatljiv po prodaji kamionskih djelova za: Mercedes-Benz, MAN, Volvo, Scaniju, Iveco, DAF.
Osluškujući potrebe tržišta, kompanija je 2015. godine proširila ponudu i u asortiman uključila djelove za kombi vozila. Sincommerce je od 2021. godine član najveće i najprestižnije svjetske grupacije u automobilskoj industriji – Temot Internationala, koji okuplja 105 kompanija iz više od 100 zemalja, sa pet kontinenata.
Sincommerce je kompanija koja ne samo da uvodi nove navike i trendove već ih i predviđa i kreira.
Dijeleći strast za trgovinom kroz konkurentnu ponudu i uspješno strateško partnerstvo sa klijentima, Sincommerce budno prati trendove i gradi sve veće i dinamičnije poslove.
Kroz dobro organizovanu mrežu poslovnica, kompanija posluje na teritoriji cijele Crne Gore. Pored poslovnica u Podgorici, Radanovićima, Baru i Bijelom Polju, kompanija je u aprilu otvorila i petu poslovnicu u Nikšiću.
Nikšić odavno važi za jak centar špedicije i drumskog prevoza robe. Tamošnji mnogobrojni prevoznici kroz novu poslovnicu kompanije Sincommerce dobili su i snažnu logističku podršku. U savremenom prodajnom prostoru od 300 m² i u modernom showroomu izložen je veliki broj proizvoda koji će odgovoriti zahtjevima i najprobirljivijih kupaca iz Nikšića.
Plan kompanije jeste da se kroz poslovnicu u Nikšiću plasi­raju i određeni proizvodi koji nijesu dio standa­rdnog asortimana, kao što je dodatna oprema za offroad i kampo­vanje švedskog premium brenda THULE. Prvi put, u redovnom asortimanu kompanije, u novootvorenom objektu u Nikšiću, naći će se i gume za kamione, prikolice i polu­teretni program.
U okviru kompanije posluje i prvi specijalizovani servis za kombi vozila, ne samo u Crnoj Gori nego i u regionu – SCM Van Service. Nakon tri godine rada ima istaknutu poziciju u svojoj oblasti i kredibilitet kod klijenata u pogledu kvaliteta usluga, pouzdanosti, povjerenja i iskustva.
Cilj kompanije jeste da nastavi da se razvija kroz usavršavanje i edukaciju kadra. U kompaniji Sincommerce smatraju da je važno da svaki zaposleni prepozna posvećenost i motivisanost kao temelj sopstvenog uspjeha, te da razumije da takav pristup doprinosi profesionalnosti i lojalnosti – kao vrijednostima za koje u kompaniji vjeruju da ih svaki klijent prepoznaje kao odgovornost prema brendu Sincommerce.

(Visited 23 times, 1 visits today)