Provjereni profesionalci na koje računaju svjetski distributeri

Zahvaljujući uhodanim kanalima i procedurama prodaje, dobrom poznavanju prilika na regionalnim tržištima i tržištu EU, efikasnom marketingu i stručnoj ekspertizi, Comtrade Distribution redovno postavlja nove standarde rada i poslovanja

Kompanija Comtrade Distribution spada u vodeće distributere IT opreme i IT infrastrukture, potrošačke elektronike i kućnih aparata u jugoistočnoj Evropi. Jedina je regionalna IT kompa­nija čiji portfolio obuhvata više od 5.000 proizvoda, koji su razvrstani u više od 200 grupa. Kompanija ima više od 5.500 aktivnih pa­rtne­­ra i klijenata, preko 400 zaposlenih i više od 150 dobavljača. 

Svaki drugi proizvod na IT tržištu u regionu prošao je prodajne kanale kompanije Comtrade Distribution. Osim u Crnoj Gori, Comtrade Distribution posluje i na tržištima Srbije, Bosne i He­rcegovine, Sjeverne Makedonije, Slovenije, Hrvatske, Mađarske, Rumunije, Bugarske i Grčke. Partnerstvo sa kompanijom Comtrade Distribution obezbjeđuje pristup do čak 75 milona klijenata samo u regionu jugoistočne Evrope.

Tim kompanije Comtrade Distribution u Crnoj Gori čini 25 obučenih profesionalaca, koji njeguju veze sa lokalnim partne­rima i svjetskim dobavljačima. Tridesetogodišnje iskustvo i posvećenost ‘pametnoj’ distribuciji, dizajniranoj za digitalno doba, kao i stalno poboljšanje usluga, učinili su da Comtrade Distribution postane lokalni distributer većine globalno poznatih brendova.
Osim po skladištima i znanju o tržišnim trendovima, kompanija Comtrade Distribution izdvaja se i po pouzdanoj i efikasnoj logistici, procesu distribucije od uvoza do isporuke, kao i po dodatnoj podršci koju nudi partnerima u oblastima marketinga, prodaje i poslovanja uopšte.

Misija kompanije jeste da tržištu ponudi širok asortiman kvalite­tnih brendova, da predvidi potrebe kupaca, te da na taj način stimu­liše podizanje svijesti o naprednim tehnologijama, ali i rast njihove upotrebe. Vizija kompanije jeste da bude pouzdan partner i savjetnik klijentima, dobavljačima i kupcima, ali i da ponudi pouzdane usluge distribucije i logistike uz dodatne pogodnosti: stalnu i teme­ljnu marketinšku i prodajnu podršku, edukaciju i obuku.

Zahvaljujući uhodanim kanalima i procedurama prodaje, dobrom poznavanju prilika na regionalnim tržištima i tržištu EU, efika­snom marketingu i stručnoj ekspertizi, Comtrade Distribution redovno postavlja nove standarde rada i poslovanja. Marke­tinški i prodajni timovi razvijaju strategiju za svaki brend pojedinačno, a kompanija obilato koristi svoje resurse i za partnersku podršku kupcima – kroz edukacije, stručne analize i pomoć pri izradi biznis planova.
Comtrade Distribution tržišni je lider u distribuciji u Crnoj Gori. Portfolio kompanije uključuje vrhunske svjetske brendove – Microsoft, HP Inc, HP Enterprise, Cisco, Fortinet, Dell, Lenovo, Fujitsu, Acer, Asus, Gigabyte, Canon, Nikon, Lexmark, Kingston, Philips, TP-Link, Trust, Ubiquiti, LG Electronics, Samsung, TCL, Segway, Amazfit, DJI, GoPro, APC, Socomec, Eaton, EcoFlow, Schrack, Sofar Solar. U porfoliju kompanije su i najpopularniji brendovi mobilnih telefona, kao što su Samsung, Nokia, TCL i Infinix.

U kompaniji su posebno ponosni na sopstveni brend Tesla, čija je misija da ponudi kvalitetna tehnološka rješenja za svaki dan i svaki dom. Asortiman brenda uključuje kućne aparate, male kućne aparate, televizore i monitore, klima-uređaje i prečišćivače vazduha, telefone i druge IT proizvode. Tesla je prisutan u raznim dijelovima svijeta, neposredno ili preko filijala.

(Visited 9 times, 1 visits today)