Pivo za bolje danas i sjutra

Carlsberg Montenegro nastoji da bude primjer dobre prakse u svim segmentima poslovanja, stavljajući u fokus svog rada zadovoljstvo potrošača i zaposlenih

Kompanija Carlsberg Montenegro osnovana je 2007. godine kao dio Carlsberg Srbija grupe, koja je dio poslovnog sistema jednog od najvećih svjetskih pivarskih giganata – Carlsberg grupacije.

Carlsberg grupacija treća je po veličini svjetska kompanija za proizvodnju piva i trenutno posluje u više od 150 zemalja. Na svjetskom nivou ukupno zapošljava preko 40.000 ljudi. Carlsberg grupacija kontinuirano radi na razvoju poslovanja, kako bi obezbijedila kvalitetne proizvode za potrošače širom svijeta. Pored toga za kompaniju veoma je važno da bude uspješno, profesionlano i atraktivno mjesto za rad.
Carlsberg Montenegro na tržište Crne Gore donosi reno­mirane svjetske i regionalne brendove i može se pohvaliti bogatim portfoliom kada su pivski brendovi u pitanju.

Carlsberg pivo je premium lager sa bogatom tradicijom i vjerovatno najboljim balansom sastojaka za ljubitelje kvaliteta. Tuborg Green, prvi izbor mladih, oduvijek je bio simbol njihovog slobodnog duha, kvalitetne muzike i sjajne zabave, a sada je traženiji nego ikada. Prvi i najveći sajder brend Somersby stvoren je za uživanje i opuštanje, i nosi poruku optimizma i razigranosti dok nastavlja da oduše­vljava svojim ukusima.

Kronenbourg 1664 Blanc, u svojoj elegantnoj plavoj boci, kreiran je za sofisticirani užitak u mutnom pivu sa citru­snom aromom koja oslobađa čula. Osim navedenih, Ca­­rlsbe­rg Montenegro uvoznik je i distributer viskokvalitetnih piva Budweiser Budvar iz Češke i Erdinger iz Njemačke. Budweiser Budvar je pivara sa tradicijom od 112 godina i širom svijeta poznata je po kvalitetu svojih brendova, a posebno po tome što je za proizvodnju ovog piva potrebno više od 100 dana, uključujući i period sazrijevanja od 90 dana. Erdinger je pšenično, svijetlo, nepasterizovano, mutno i nefiltrirano pivo, jedinstvenog punog voćkastog ukusa i prijatnog mirisa. Ovo pivo pored ječmenog sadrži i više od 50% pšeničnog slada. Dobija se tradicionalnom fermentacijom u boci – procesom koji koristi malo pivara u svijetu. Svim ovim brendovima zajednički je kvalitet i to je ono što je kompaniji Carlsberg Montenegro posebno važno.
I pored pandemije koja je zaustavila ili usporila mnoga poslovanja, Carlsberg Montenegro postigao je ogroman uspjeh, a za volumenski rast najzaslužniji su brendovi Tuborg, Somersby, Carlsberg i Kronenbourg Blanc.

Tim kompanije Carlsberg Montenegro čine ljudi koji imaju znanje, sposobnost i energiju, a svojim rezultatima posta­vljaju visoke standarde u preduzeću i van njega. Sve kompa­nije u okviru Carlsberg grupacije orijentisane su na uspjeh zbog toga što su društveno odgovorne, usmjerene na zadovoljstvo kupaca koji su „osnova” za sve donijete odluke, ali i na timski rad i podsticanje zaposlenih da dijele sa kolegama poslovne ideje.

Pored toga što konstantno ulaže u proizvodnju i inovacije, kompanija Carlsberg Montenegro naročito obraća pažnju na stručnost zaposlenih, pa je uvijek nastojala da u svom timu ima najbolje stručnjake, ali i da kontinuirano ulaže u njihov razvoj i edukaciju. Zaposleni su u prilici da u kompa­niji ili na drugim mjestima pohađaju različite treninge – od uskostručnih do onih koji se odnose na razvoj menadže­rskih vještina. Činjenica je da jedna kompanija može biti uspješna na duge staze i ostvarivati visoke ciljeve samo ukoliko ima zadovoljne zaposlene.

Kompanija Carlsberg Montenegro nastoji da bude primjer dobre prakse u svim segmentima poslovanja, stavljajući u fokus svog rada zadovoljstvo potrošača i zaposlenih.

(Visited 17 times, 1 visits today)