Porodična kompanija koja diktira trendove

U kompaniji su ponosni na to što ih kupci prepoznaju po ekskluzivnosti premijum brendova, znanju i iskustvu u industriji, kredibilitetu i po sposobnosti brze adaptacije na uslove tržišta

Kompanija Sincommerce vodeći je lokalni i istaknuti regionalni specijalista za prodaju rezervnih djelova za teretni i poluteretni program, sa istorijom uspjeha dugom 28 godina. Sincommerce je porodična kompanija i sinonim za kvalitetne proizvode i pouzdanost u isporuci, ali i za inovativnost u uslugama. U kompaniji kažu da su inovativni u tehnološkom smislu, i istovremeno tradicionalni kada je riječ o poštovanju čovjeka.

Ključnim kupcima – špediterima, mehaničarima, distributerskim firmama, građevinskim preduzećima i proizvodnim pogonima, ali i ostalim kupcima koji dolaze kroz B2B kanal, kompanija obezbjeđuje širok aso­rtiman uvijek dostupnih kvalitetnih brendova, kao i stručnu podršku prodavaca. U kompaniji Sincommerce ponosni su na to što ih kupci prepoznaju po ekskluzivnosti premijum brendova, znanju i iskustvu u industriji, kredibilitetu i po sposobnosti brze adaptacije na uslove tržišta. Ponosni su i na to što kupci imaju povjerenje u sistem rada kompanije – što je temelj zajedničkog rasta i napredovanja.

Kompanija Sincommerce posluje na teritoriji Crne Gore kroz mrežu poslovnica koje se nalaze u Podgorici, Radanovićima, Baru, Bijelom Polju i Nikšiću. Klijentima obezbjeđuje rezervne djelove za teretni i poluteretni program, potrošni materijal, dodatnu opremu i auto-kozmetiku. U okviru kompanije posluje prvi specijalizovani servis za popravku lakih komercijalnih vozila – SCM VAN Service.

Kompanija ne slijedi samo nove trendove i poslovne rutine – ona ih predviđa i kreira. Firma Sinco­mmerce savjestan je poslodavac i pouzdan i etičan poslovni partner. U kompaniji su posvećeni kupcima i fokusirani su na njihove potrebe – kvalitetom, brzinom i umijećem Sinco­mmerce postavlja standarde i prati rast i razvoj kupaca, kao sigurna podrška njihovom poslovanju.
Dijeleći strast prema trgovini, kroz konkurentnu ponudu i uspješno strateško partnerstvo sa klijentima, ali i prateći trendove, kompanija Sincommerce razvija sve veće i dina­mičnije poslove. Osluškujući potrebe tržišta, kompanija je u aprilu 2023. godine u Nikšiću otvorila svoju petu poslovnicu. Tako su u kompaniji ubrzali isporuku robe i omogućili efikasniju saradnju sa velikim brojem klijenata u Nikšiću, koji je jedan od bitnijih privrednih centara Crne Gore.

Imperativ kompanije Sincommerce jeste da se u budućnosti pozicionira kao lider na tržištu, ali i kao strateški partner, da uvede proaktivni pristup prodaji za sve kategorije kupaca, da unaprijedi usluge postojećeg servisa i uspostavi mrežu partnerskih servisa, kao i da se digitalizuje i da primijeni nova tehnološka rješenja.

U kompaniji Sincommerce žele da nastave da njeguju i da razvijaju vrijednosti koje smatraju važnim – bitno im je da svaki pojedinac prepoznaje motivisanost, posvećenost i stav „ja to mogu” kao temelj uspjeha kompanije. Smatraju da takav pristup doprinosi profesionalnosti, lojalnosti, ulju­dnosti i gostoljubivosti – vrijednostima za koje vjeruju da se prepoznaju kao odgovornost zaposlenih prema brendu Sincommerce.

(Visited 23 times, 1 visits today)