Godine povjerenja pretočene u uspješno poslovanje

U Drvomontu prepoznaju značaj kadrovskih potencijala u poslovanju, tako da kompanija podstiče zaposlene da se pohađanjem seminara i obuka dodatno obrazuju i usavršavaju

Kompanija Drvomont započela je poslovanje 2003. godine kao porodično preduzeće. Danas, dvije decenije kasnije, Drvomont je jedna od vodećih kompanija za nabavku i prodaju građevinskog materijala i namještaja, kao i za usluge iskopa i gradnje. Kompanijiski slogan „Od temelja do useljenja” Drvomont svakodnevno realizuje u praksi. U kompaniji su u potpunosti spremni da odgovore na sve zahtjeve klijenata, bilo da je riječ o uslugama iskopa i gradnje, ili o prodaji sanitarija, pločica, namještaja, bijele tehnike i materijala svih vrsta (građevinskih, vodovodnih i elektro). Kompanija ima širok asortiman robe sa preko 50.000 artikala.

Drvomont u svom sastavu ima osam prodajnih objekata, kao i distributivni centar koji snabdijeva kompanijske maloprodajne objekte, veleprodajne kupce i franšize. Kompanija posjeduje najsavremeniji pogon za obradu željeza, a u svom sastavu ima i poslovnu jedinicu koja se bavi domaćim i međunarodnim transportom i špedicijom. Kompanija snabdijeva veliki broj fizičkih lica i više od 550 pravnih, od kojih su veliki dio izvođači radova.  Klijenti Drvomonta su i fizička lica zaposlena u javnom sektoru, a Drvomont im nudi i mogućnost kupovine na rate.

Drvomont neprestano radi na poboljšanju ponude i na uvođenju novih brendova na tržište Crne Gore. Drvomont sarađuje sa više od 200 stranih i domaćih dobavljača, koji su garant kvaliteta robe koju preduzeće ima u ponudi. Kompanija je na području Crne Gore generalni zastupnik brojnih svjetski priznatih firmi. Najveća prednost Drvomonta u odnosu na konkurenciju jesu profesionalnost, brza isporuka i povo­ljne cijene. Kompanija učestvuje u svim većim projektima u Crnoj Gori.

Svake godine Drvomont širi prodajnu mrežu, a time i asortiman robe i usluga, vodeći se idejom da klijenti na jednom mjestu dobiju kompletnu uslugu. Svoju vrijednost kompanija dokazuje odgovornim poslovanjem, a ostvarivanjem ciljeva i posvećenim odnosom prema klijentima i partnerima gradi dugoročna, uspješna partnerstva. Osim na odabir proizvođača koji će se naći u ponudi, posebna pažnja obraća se na kvalitet, dizajn i funkcionalnost proizvoda. U Drvomontu prepoznaju značaj kadrovskih potencijala u poslovanju, tako da kompanija podstiče zaposlene da se pohađanjem seminara i obuka dodatno obrazuju i usavršavaju.

(Visited 10 times, 1 visits today)