Tri decenije uspješnog poslovanja

Kao veleprodaja, kompanija je postigla znatan uspjeh u prodaji i distribuciji artikala, zahvaljujući, prije svega, kvalitetu za koji jamče renomirane firme iz Srbije, Italije, Slovenije, Engleske i Turske, sa kojima ima višegodišnju saradnju

Kompanija Tring osnovana je 1989. godine u Podgorici kao kompa­nija specijalizovana za proizvodnju termalnih i ading rolni. Osnivač i vlasnik kompanije Janko Gudelj u protekle tri decenije posvećeno je radio da kompanija, od malog porodičnog preduzeća, postane jedan od najvećih proizvođača termalnih rolni u Crnoj Gori. Kompanija je tokom godina proširila djelatnost u oblasti distri­bucije ambalaže i folije za pakovanje hrane, opreme za zaštitu na radu, u oblasti proizvodnje i distribucije folije za paletiranje, kao i proizvodnje samoljepljivih etiketa. Danas je među najvećim preduzećima u tim oblastima.

Tring ima 22 zaposlena. Kancelarije i izložbeni prostor nalaze se u Podgorici, a dva magacina, velika hala i sopstveno carinsko skladište u mjestu Orašje, u opštini Danilovgrad. Tim mladih i posvećenih ljudi, spremnih na izazove, ima ključnu ulogu u rastu i razvoju kompanije. Cilj zaposlenih u kompa­niji Tring jeste građenje prvenstveno prijateljskih, a onda i partne­rskih odnosa sa kupcima i dobavljačima. Ovakva politika kompa­nije rezultirala je time da je danas Tring, osim u oblasti proizvodnje termalnih rolni, jedan  od najvećih uvoznika i distri­butera ambalaže i HTZ opreme na crnogorskom tržištu. Kao veleprodaja, kompanija je postigla znatan uspjeh u prodaji i distribuciji artikala, zahvaljujući, prije svega, kvalitetu za koji jamče renomirane firme iz Srbije, Italije, Slovenije, Engleske i Turske, sa kojima ima višegodišnju saradnju.

Preduzeće je prisutno i na brojnim gradilištima, u magacinima, prevoznim i ugostiteljskim firmama, kladionicama, buticima, bankama, kao i kod svih poslovnih saradnika koji su prepoznali sposobnost Tringa da odgovori na njihove potrebe i tržišne izazove. Solidan lager, predusretljivi zaposleni, briga o kupcima kroz brzu isporuku i neprestanu komunikaciju, izuzetno dobra sara­dnja sa stranim dobavlja­čima – samo su neki od razloga zašto je Tring među najboljima u svojoj branši i nakon tri decenije. Tridesetogodišnje iskustvo firme Tring garantuje apsolutnu posvećenost klijentima i konstantan rad na zadovoljavanju njihovih potreba. Mreža provjerenih dobavljača iz Evrope i drugih krajeva svijeta obezbjeđuje visok kvalitet proizvoda, kao i siguran lager u svakom trenutku, zbog čega je Tring ne samo pouzdan dobavljač već i firma koja prati napredak i ambicije svojih klijenata, uporedo sa svojom kćerkom – firmom „Ambex” u Beogradu.

Osim veb-sajta, Tring ima profile na Facebooku i Instagramu, gdje se mogu pratiti novosti iz poslovanja, može se vidjeti ponuda proizvoda i dobiti više informacija o svakom od njih.

(Visited 7 times, 1 visits today)