Ambasador fantastičnih crnogorskih prilika u svijetu

U CMM grupi kažu da ne prodaju mjesto za život, već stil života u maloj evropskoj zemlji, koja raspolaže nevjerovatnim resursima, očaravajućom prirodom i jedinstvenim spojem  tradicionalnih vrijednosti i modernog stila života

CMM Investment Consulting Group jeste internacionalna holding kompanija i vodeći ekspert za nekretnine u Crnoj Gori, Španiji i Turskoj. Zahvaljujući posvećenosti, lojalnosti klijentima, inovacijama i kriznom menadžmentu, kompa­nija već 16 godina bilježi konstantan rast. Glavno sjedište kompanije u Budvi je, a posluje u više od 54 zemlje svijeta.
Kompanija CMM Investment Consulting Group ima deset sektora koji pokrivaju sve potrebe sektora nekretnina, kako bi se klijentima pružila najbolja usluga i pratili zahtjevi tržišta. Sektori na kojima se temelji kompanija jesu prodaja, investicioni konsalting, gradnja, turizam i upravljanje imo­vinom, rentiranje, dizajn i opremanje.
Osnovu kompanije čine sektori prodaje i investicionog konsaltinga, koji savjetuju klijente koji se odluče da dođu u Crnu Goru. Ovi sektori vode klijente kroz cijeli proces, pokazujući im odgovarajuće investicione prilike i nudeći im optimalna rješenja.
Kompanija nudi širok spektar mogućnosti turistima kada su u pitanju smještaj i personalizovane usluge koje pobo­ljšavaju cjelokupno iskustvo putovanja. Promoviše lokalne atrakcije i dizajnira rute prema željama turista. U kompaniji podstiču lokalno zapošljavanje i industriju tako što se bave novim potrebama i unapređenjem standarda usluge. Takav održivi poslovni pristup podstiče ponovne dolaske zadovoljnih klijenata i pomaže otvaranje novih tržišta – kroz privlačenje investitora i turista, ali i razvoj novih ruta u avio-saobraćaju.
Interesovanje stranih investitora i klijenata raste zahvaljujući radu sektora investicionog konsaltinga, te diversifikaciji ponude koja je jedna od glavnih vrijednosti kompanije CMM Investment Consulting Group. Kompanija ulaže velike napore putem sektora Global i Marketing, brojnih svjetskih sajmova, partnerskih mreža i raznih aktivnosti na globa­lnom nivou da dođe do investitora i zainteresuje ih za Crnu Goru. Navedeni sektori zaduženi su za strateško jačanje brenda kompanije i širenje njenog uticaja u svijetu. Neka od vodećih stranih tržišta na kojima  CMM grupa ima pouzdane pa­­rtne­re jesu Engleska, Turska, Kina, Njemačka, Austrija, Sjedi­njene Američke Države, Poljska.
Uz navedene sektore, za usluge registracije nekretnine, otvaranja kompanije, kao i za dobijanje boravišne dozvole i ekonomskog državljanstva, zadužen je pravni sektor, koji u svakom trenutku obezbjeđuje odgovarajući pravni okvir i sigurnost. Svi kupci nekretnina u Crnoj Gori mogu se osloniti na sektor menadžmenta, koji se bavi održavanjem nekretnina, kao i sveobuhvatnom uslugom njihovog izdavanja za one klijente koji žele da im nekretnina bude i izvor prihoda. Svi klijenti kompanije postaju članovi ekskluzivnog VIP kluba, koji im obezbjeđuje brojne povoljnosti tokom boravka u Crnoj Gori. VIP klub omogućava klijentima ko­­mpanije da u potpunosti iskuse čari Crne Gore i da dožive maksimalan užitak tokom svog odmora i boravka u njoj.
Sektor razvoja omogućava kompaniji da gradi luksuzne stambene jedinice i moderna odmarališta, da razvija lanac rezidencijalnih kompleksa pod brendom CMM grupe i da izrađuje konceptualna rješenja koja izdvajaju projekte ko­­mpanije na tržištu. Kompanija na taj način doprinosi stranim ulaga­njima i povećanju broja radnih mjesta. Donošenjem inovacija na tržište, praćenjem evropskih sta­ndarda i očuvanjem balansa sa zelenim površinama, kompa­nija učestvuje i u urbanisti­čkom razvoju Crne Gore.
Jedinstveni projekat Royal View Resort and Spa – lifestyle concept predstavlja luksuzni kompleks CMM grupe. Jedinice u ovom kompleksu uporedive su sa hotelskim smještajem visoke kategorije, a osoblje je klijentima dostupno 24 sata dnevno. Pored toga, u kompleksu postoje tri bazena – ­zatvoreni bazen, bazen na otvorenom i poluotvoreni bazen, sala za konferencije, tere­tana, sauna, tursko kupatilo, igrao­nica za djecu, relax i joga zona sa mnogim drugim sadržajima.
Već nekoliko godina unazad kompanija ispunjava najviše kriterijume bonitetne izvrsnosti i spada u sam vrh privrednih duštava u Crnoj Gori. Ponosni su dobitnici nekoliko regionalnih i međunarodnih priznanja, a posebno su ponosni na European Property Award, najpriznatiju profesionalnu nagradu za nekretnine u Evropi, koja im je dodijeljena u Londonu. Pokazatelj da kompanija daje znatan doprinos razvoju i jačanju pozitivne poslovne klime kroz promociju dobre poslovne prakse jeste i to što je prepoznata kroz inicijativu Top Business Montenegro.
CMM Investment Consulting Group članica je srpsko-­britanske privredne komore i internacionalnih asocijacija u sferi nekretnina, kao što su FIABCI  i AIPP. Kompanija broji više od 100 zaposlenih i sa svojim predstavništvima u više od 54 zemlje svijeta predstavlja odličnog ambasadora fantastičnih crnogorskih prilika u svijetu.
Kroz prisustvo na internacionalnim sajmovima i podržava­njem različitih inicijativa u državi, poput programa za razvoj mladih i žena preduzetnica, kompanija kojom rukovodi izvršna direktorka Nataša Grdinić zalaže se za promo­visanje Crne Gore na globalnom nivou. Dok najnovije sisteme i tehnologiju kompanija koristi kako bi pružala izvanrednu uslugu, fokus je uvijek na ljudima i građenju  međusobnog poštovanja i povjerenja.
Kompanija je prisutna na mnogobrojnim turističkim i sajmovima za nekretnine, a njena glavna misija jeste privlačenje stranih investitora i građenje imidža Crne Gore. U kompaniji kažu da ne prodaju mjesto za život, već stil života u maloj, još uvijek skrivenoj evropskoj zemlji, koja raspolaže nevjerovatnim resursima, očaravajućom prirodom i jedinstvenim spojem starih tradicionalnih vrijednosti i modernog stila života.
U kompaniji trenutno su koncentrisani na obuku mladog kadra u turizmu, liderstvu, marketingu, ljudskim resursima, finansijama. Kursevi su usredsređeni na grupni rad i nude praktično učenje odabranim kandidatima.
Kompnija se posebno ističe time što su svoje vrijednosti i misiju uspjeli da objedine kroz program za ekonomsko državljanstvo Crne Gore, tako što su privukli investitore, ojačali svijest o mogućnostima Crne Gore na globa­lnom nivou, a klijentima asistirali tokom procesa dobijanja crnogorskog pasoša. Ovaj program bio je odlična prilika za pribavljanje resursa za ulaganje u manje razvijene djelove Crne Gore, ali je isto tako pružio mogućnosti investitorima da izgrade novi život u evropskoj zemlji i prošire uticaj na evropskom tržištu.
Razvoj crnogorskog dijela kompanije omogućio je holdingu da utemelji viziju koja je zasnovana na jedinstvenim potrebama svakog klijenta. CMM, kao nosilac kulture poslovne izvrsnosti, nudi svojim klijentima iskustvo sigurnog procesa kupovine nekretnine, pažljive analize tržišta, kao i usmje­reno savjetovanje o važnim aspektima investiranja, prve­nstveno u Crnu Goru, a zatim i Španiju.

(Visited 17 times, 1 visits today)