Posvećeni kvalitetu usluga i zadovoljstvu zaposlenih

Trodecenijski rezultati i stečena iskustva preporučili su kompaniju Ening da bude zastupnik za Crnu Goru nekih od najvećih brendova iz svijeta termotehnike

Kompanija Ening osnovana je 1994. godine u Nikšiću. Obavlja djelatnost u oblasti klimatizacije, grijanja, ventilacije, hlađenja i protivpožarne zaštite. Ening nastupa na tržištu preko specijalizovanih autonomnih poslovnih jedinica i pruža usluge projektovanja, inženjeringa i izvođenja radova, proizvodnje, servisa i održavanja, distribucije i tehničke podrške.
Za tri decenije poslovanja kompanija Ening prešla je put od male porodične firme sa nekoliko zaposlenih do moderno organizovane kompanije, koja broji više od 130 zapo­slenih. Kao savremena organizacija, koja nastupa na brojnim tržištima, Ening ima razgranat portfolio djelatnosti i usluga, zastupništva najvećih svjetskih brendova i posjeduje znanje i reference stečene decenijama poslovanja. Sjedište kompa­nije je u Nikšiću, a specijalizovani showroom nalazi se u Podgo­rici, u Ulici 4. jula 56A.
Očuvanje čiste i zdrave životne sredine imperativ je koji su postavili u kompa­niji Ening, vodeći računa o sadašnjim i budućim generacijima. Želja kompanije jeste da i dalje ide u korak sa najmodernijim svjetskim trendovima u oblasti kojom se bavi, uz poklanjanje velike pažnje alte­rnativnim i obnovljivim izvorima energije, energetskoj efikasnosti i zelenim rješenjima.
Trodecenijski rezultati i stečena iskustva preporučili su kompa­niju Ening nekim od najvećih brendova iz svijeta termote­­hnike. Ening je zastupnik kompa­nija: Samsung (Južna Koreja), Danfoss (Danska), Wilo, Weishaupt, Viessmann, Viking, Ruck (Njemačka), Casals (Španija), K-Flex, KAN-therm (Poljska), Hargassner (Austrija) i Rhoss (Italija).
Uz zastupništva renomiranih svjetskih kompanija, u Eningu su ponosni na sopstveni brend Enpro, koji je plod dugogodišnjeg iskustva i posvećenog rada zapo­slenih i želje preduzeća da obe­zbijedi konkurentna i pouzdana rješenja za ventilaciju. Danas je Enpro izvozno orijentisan brend, prepoznat širom regiona Zapadnog Balkana sa pouzdanim rješenjima za ventilaciju.
Posvećenost kvalitetu usluga i zadovoljstvo zaposlenih ključ su uspjeha i realna osnova za rast i razvoj preduzeća, što čini i konstantu poslovne politike kompanije Ening od njenog osni­vanja. U firmi su vjerovali da isključivo znanjem, radom, ulaga­njem u sopstvenu infrastrukturu i usavršavanjem i školovanjem kadra mogu uspjeti u namjeri da stvore modernu kompaniju, koja je spremna da u svakom trenutku na profesionalan i brz način odgovori i na najsloženije poslove i izazove.
Zadovoljni klijenti, dosadašnje reference i iskustvo koje ima iza sebe, najbolji su dokaz da je kompanija Ening uspjela u svojoj namjeri.

(Visited 7 times, 1 visits today)