Poslovna filozofija zasnovana na zelenim tehnologijama

Maksimalno zadovoljstvo svakog korisnika strateški je cilj kompanije, koji se postiže profesionalnim pristupom, dobrom organizacijom i predanom saradnjom sa partnerima u zemlji i inostranstvu

Kompanija Home Systems d. o. o. uspješno posluje već 15 godina zahvaljujući pouzdanosti, kvalitetu, dostupnosti i održivosti proizvoda iz svog bogatog asortimana. Ova trgovačka firma bavi se distribucijom tehnoloških rješenja, sistema i proizvoda vodećih svjetskih proizvođača termotehničkih programa. Maksimalno zadovoljstvo svakog korisnika strateški je cilj kompanije, koji se postiže profesionalnim pristupom, dobrom organizacijom i predanom saradnjom sa partnerima u zemlji i inostranstvu.

Korporativna politika kompanije od njenog osnivanja usmjerena je na stalno unapređenje ponude i usluga. Prateći savremene trendove, kao i razvoj tehnike i tehnologije, Home Systems omogućava kupcima i korisnicima da svoje prostore ispune pozitivnom energijom i toplinom.
Kompanija je, u skladu sa svojom poslovnom filozofijom, u potpunosti posvećena zelenim tehnologijama. Home Systems nezaobilazan je akter brojnih aktivnosti koje doprinose unapređenju zaštite životne sredine, nudeći partnerima i kupcima eco friendly rješenja za poslovne i sta­mbene prostore.

Home Systems tim čine visokokvalifikovani i stručni profesio­nalci, koji će i najzahtjevnijim kupcima i korisnicima ponuditi najbolja rješenja, kao i pomoć pri odabiru proizvoda koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama. Kupcima nude brzu dostavu, najpovoljnije cijene, profesionalan pristup, brzu i efikasnu komunikaciju, stručnost kadra, garanciju na cjelokupan asortiman, podršku i redovne akcije.

Home Systems u asortimanu ima proizvode brojnih renomiranih brendova za grijanje, klimatizaciju, ventilaciju, vodovod, kanalizaciju, solarne sisteme, splinker sisteme, odimljavanje i ventilacione sisteme. Jedan od njih je brend Vivax, koji je na tržištu Crne Gore prisutan od 2005. godine, a danas u ponudi ima više od 350 proizvoda. Asortiman brenda Vivax dijeli se na osam grupa proizvoda – TV uređaji, klima-uređaji, mali kućni aprati, bijela tehnika, smeđa tehnika (audio, Hi-Fi, DVB prijemnici), telefoni (smart telefoni), tableti i smart gadžeti (pametni satovi i dodaci). Misija kompanije Vivax jeste da se jednostavnim dizajnom, inovativnom i kvalitetnom tehnologijom omogući potpuno opremanje doma. Prateći trendove i potrebe tržišta, Vivax ima asortiman koji omogućava opremanje svakog kutka životnog prostora, kao i ugodno provođenje slobodnog vremena. Vivax klima-uređaje odlikuje vrhunski dizajn, energetski su efikasni i karakterišu ih visoki standardi zaštite životne sredine. Vivax klime osiguravaju ugodan boravak u prostoru, a odlikuje ih tihi rad prilikom hlađenja i grijanja prostora i čist vazduh koji omogućavaju brojni filteri.

Već 19 godina korisnici na preko 35 tržišta poklanjaju povjerenje Vivax klimama, kojima se može upravljati uz pomoć pametnog telefona. Imaju petogodišnju garanciju i osiguranu servisnu podršku. Vivax u ponudi ima širok asortiman klima-uređaja, od zidnih monosplit-sistema, multi­inverter zidnih, podnih i kasetnih sistema, mobilnih klima-uređaja, pa sve do podno-plafonskih, kanalnih, kasetnih komercijalnih uređaja, a odskoro su u ponudi i toplotne pumpe i VRF sistemi uz tehničku podršku.

Svi modeli inverter zidnih split-sistema imaju mogućnost proširenja funkcija pomoću Wi-Fi modula, kojim se spajaju na kućnu bežičnu mrežu. Uz pomoć aplikacije instalirane na pametnom telefonu moguće je upravljanje Vivax klima-uređajem u svakom trenutku. Vivax klima-uređaji danas su Best Buy proizvod za svakog kupca, a u Crnoj Gori drugi put su nosioci prestižnog priznanja Best Buy Award. To je najbolji dokaz da će svaki kupac za uloženi novac dobiti najbolji kvalitet.

(Visited 17 times, 1 visits today)