Znalci koji oblikuju budućnost opremanja enterijera i eksterijera

Prepoznajući značaj kadrovskih potencijala u poslovanju, kompanija konstantno podstiče zaposlene na dodatno obrazovanje i usavršavanje, kako bi unaprijedili sopstvene sposobnosti, a onda i ukupne rezultate preduzeća.

ENTEXT d. o. o. duže od tri decenije neprikosnoveni je lider u inovacijama i prodaji proizvoda za opremanje enterijera i eksterijera. Kompanija se ponosi vizionarskim pristupom poslovanju kojim postavlja visoke standarde na crnogorskom tržištu, uz neprestano usavršavanje servisa za potpuno zadovoljstvo klijenata.

Stalna težnja da se prepoznaju najnoviji trendovi i strast prema kvalitetu čine ENTEXT strateškim partnerom u industriji. Kompanija ima 104 zaposlena, kojima rukovodi iskusni menadžment, pažljivo kreirajući poslovne politike.

ENTEXT tim odlikuje lojalnost kompaniji i posvećenost klijentima – svaki korak u dugogodišnjem poslovanju preduzeća napravljen je sa ciljem da se klijentima pruži najbolje iskustvo, uz poštovanje savremenih globalnih trendova. Adekvatnim sprovođenjem ciljeva kreirana je održiva poslovna klima unutar sistema koji je uvijek spreman da, u skladu sa najvišim svjetskim standardima, zadovolji i najzahtjevnije potrebe tržišta.

Sjedište kompanije je u Podgorici, gdje se nalazi izožbeno-prodajni salon od 1200 m² i KARE shop od 740 m². ENTEXT posjeduje i showroom u Kotoru (Radanovići) površine 900 m², dok se u neposrednoj blizini Podgorice, u mjestu Barutana, nalazi logistički centar koji je u potpunosti opremljen za prijem i isporuku svih materijala. Logistički centar se prostire na 42.600 m² otvorenog prostora i 5.500 m² skladišnog prostora. Planirana investicija u logistički centar uključuje još tri zatvorena magacina od po 2.500 m².

Posebnu pažnju ENTEXT posvećuje savremenom dizajnu i izboru najkvalitetnijih materijala. Dio usluga kompanije jesu i profesionalna edukacija o proizvodima, podrška trgovcima i arhitektama, te snabdijevanje partnera i klijenata svim potrebnim informacijama. Kompanija ENTEXT kontinuirano nastoji da pruži najbolja rješenja investitorima, projektantima, izvođačima i privatnim klijentima. Saradnja sa vodećim svjetskim brendovima najbolje govori o kvalitetu i pouzdanosti ponude.

Osnivanjem ENTEXT investa i ENTEXT inženjeringa, kao i Hidrocoma, zaokružen je   visokoprofesionalni servis, koji se mjeri zadovoljstvom klijenata. U saradnji sa partnerima osnovana je firma Ventura Partners, koja je prepoznata po gradnji velikih stambeno-poslovnih objekata. Osim na tržištu Crne Gore kompanija ENTEXT posluje i na tržištu regiona.

Prepoznajući značaj kadrovskih potencijala u poslovanju, kompanija konstantno podstiče zaposlene na dodatno obrazovanje i usavršavanje, kako bi unaprijedili sopstvene sposobnosti, a onda i ukupne rezultate preduzeća. Pohađanje obuka i posjete evropskim centrima za proizvodnju keramike, rezultiraju povećanjem produktivnosti, efikasnosti, kao i dodatnim jedinstvom ENTEXT tima.

Od osnivanja ENTEXT je posvećen razvoju zajednice u kojoj posluje – snažnom podrškom humanitarnim aktivnostima, mladima, sportu, kulturi, kao i ostalim vidovima društveno-odgovornog poslovanja, što je u toku 2023. godine prepoznato i nagrađeno od relevantnih državnih institucija. Kao zlatni sponzor na arhitektonskim događajima kompanija doprinosi i razvoju stručnih oblasti bliskih svojoj djelatnosti. Potvrda toga jeste i godišnje priznanje Unije poslodavaca Crne Gore – „Briga o zajednici”.

U kompaniji ENTEXT naročito se ponose time što su bili ključni partneri u realizaciji najvažnijih projekata u Crnoj Gori – Hotel Hilton, Hotel One&Only, Regent Montenegro, Maestral, The Chedi Luštica Bay, Hotel Kondo Bjelasica 1450, Hotel Mediteran i brojni drugi. Kada je riječ o luksuznim odmaralištima, sa ponosom ističu Boka Place, Porto Novi, Porto Montenegro, Luštica Bay, potom stambeno-poslovne objekte – Ventura Park, Čelebić City Key, Zetagradnja Central Point, Zeta VHM development Emerald Gardens, Elit, Lux Admiral Porto, Invictus, poslovnu zgradu Glosarija. Kao podrška i partner ENTEXT je prisutan u obezbjeđenju boljih uslova u objektima zdravstvenog sektora – Klinika za mentalno zdravlje, Klinika za dermatovenerologiju, prostorije Zavoda za transfuziju krvi Crne Gore …

Posvećenost inovacijama i neprekidnom unapređenju predstavlja stub uspjeha kompanije ENTEXT – ona uvijek drži korak sa savremenim trendovima i zahtjevima tržišta i istovremeno oblikuje budućnost opremanja enterijera i eksterijera.

(Visited 23 times, 1 visits today)