Lideri u sektoru farmaceutskih usluga u Crnoj Gori

U Tea Medica apotekama teže da svakom pacijentu pruže vrhunsku uslugu koja će nadmašiti njihova očekivanja i osigurati njihovo povjerenje. Zato Tea Medica nije samo lanac apoteka već  je i posvećen partner građanima u očuvanju zdravlja

Privatna zdravstvena ustanova Tea Medica, osnovana 2004. godine, danas se sa zadovoljstvom može pohvaliti impresivnim rastom i uticajem na crnogorskom tržištu. Sa 46 apoteka u lancu, Tea Medica postala je sinonim za kvalitetnu farmaceu­tsku uslugu i brigu o pacijentima širom Crne Gore. Posvećenost pružanju vrhunskih usluga, kao i konstantan rast, čine je vodećim privatnim lancem apoteka u državi.

Razvoj Tea Medica apoteka nije slučajan – rezultat je jasne misije i ciljeva koji su zacrtani na samom početku rada ustanove. Zahvaljujući pažljivom izboru lokacija, Tea Medica apoteke nalaze se na najatra­ktivnijim mje­stima u svim većim gradovima Crne Gore. Sa 17 apoteka u Podgorici, sa po četiri u Baru, Nikšiću, Herceg Novom, Budvi i Ulcinju, te sa po dvije u Cetinju, Beranama i Bijelom Polju, Tea Medica je sigurna pomoć i siguran oslonac pacijentima širom Crne Gore.

Ključ uspjeha Tea Medica apoteka leži i u njihovom osoblju. Sa kolektivom čiji je starosni prosjek ispod 40 godina i koji ugla­vnom čine žene – što uvijek posebno ističu, Tea Medica se ponosi što je privukla i zadržala u svojim redovima najtale­ntovanije. Tea Medica ima 209 zaposlenih, od kojih su 92 diplomirana farmaceuta, pa je jasno da je kompanija posvećena izgradnji tima visoko stručnih pojedinaca.Dodatno, Tea Medica sistem izdvaja se od drugih ne samo po najvećem broju apoteka i po visokoj stručnosti zaposlenih, već i po posvećenosti konstantnoj edukaciji. Kolektiv čine magistri farmacije i farmaceutski tehničari, čije se znanje, sposobnosti i vještine neprestano unapređuju kako bi se pacijentima pružila najbolja farmaceutska zaštita, njega i prevencija.

U Tea Medica apotekama kvalitetna usluga nije samo fraza – ljubazno osoblje na raspolaganju je da svaki pacijent dobije ono što mu je potrebno, uz posvećenost, brigu i razumijevanje  individualnih zdravstvenih potreba. Ako se desi da određeni proizvod nije dostupan u standardnom asortimanu, Tea Medica apoteke će ga poručiti što je prije moguće – obično već istog dana.
Interna laboratorija Tea Medica apoteka omogućava ustanovi da kreira različite magistralne preparate, prilagođene specifičnim zahtjevima pacijenata. U Tea Medica apotekama mogu se podići ljekovi na recept zahvaljujući ugovoru sa Fondom za zdravstveno osiguranje Crne Gore, ali se može pronaći i širok spektar proizvoda renomiranih svjetskih farmaceutskih brendova. Od ljekova, preko vitaminskih suplemenata, do kozmetike i proizvoda za njegu beba i djece, asortiman u Tea Medica apotekama pažljivo je odabran kako bi se zadovoljile različite potrebe pacijenata.

Tea Medica apoteke nude ne samo proizvode već i iskustvo. Paleta proizvoda najprestižnijih farmaceutskih proizvođača, kao što su MSD, Takeda, Roche i mnogi drugi, čini temelj  ponude. Timskim radom u Tea Medica apotekama teže da svakom pacijentu pruže vrhunsku uslugu koja će nadmašiti njihova očekivanja i osigurati njihovo povjerenje. Zato Tea Medica nije samo lanac apoteka već je i posvećen partner građanima u očuvanju zdravlja. 

Cilj ustanove jeste širenje mreže apoteka, kao i nastavak pružanja vrhunske usluge, koja se zasniva na povjerenju, inovativnosti i razumijevanju potreba pacijenata. U Tea Medica apotekama pacijenti dobijaju i proizvode i pažnju koju zaslužuju i zbog toga su Tea Medica apoteke lider u domenu farmaceutske brige u Crnoj Gori.

(Visited 12 times, 1 visits today)