Uspjeh ispisan kvalitetnom uslugom

U radu sa klijentima kompanija se drži pravila bez kojih moderno poslovanje ne bi imalo smisla – poštuju se dogovoreni rokovi, garantuje kvalitet proizvodnje i finalnog proizvoda

Štamparija Grafo Group brzo nakon osnivanja po kvalitetu usluga našla se na samom vrhu grafičke djelatnosti u Crnoj Gori. Takav uspjeh rezultat je ogromnog entuzijazma i vizije osnivača, višedecenijskog iskustva rukovodećeg i majsto­rskog kadra, njihove posvećenosti svakom proizvodu, ali i odgovornosti rukovodstva prema klijentima, zaposlenima, radnom i poslovnom okruženju.
Stalnim osluškivanjem tržišta, praćenjem tehničko-tehnoloških inovacija, unapređivanjem sistema proizvodnje i primjenom standarda kvaliteta, kompanija je polako i strpljivo došla do toga da tržištu može ponuditi kvalitetne proizvode i usluge, koji su se ranije tražili u regionu ili širem okruženju.
U svom proizvodnom pogonu, kompanija Grafo Group, s puno ljubavi i posvećenosti, stvara proizvode kojima bi se mogli ponositi i mnogo veći sistemi. U radu sa klijentima kompanija se drži pravila bez kojih moderno poslovanje ne bi imalo smisla – poštuju se dogovoreni rokovi, garantuje kvalitet proizvodnje i finalnog proizvoda. Nema kompromisa sa kvalitetom grafičkih materijala jer se koriste isključivo najkvalitetniji papir, boje, ploče…
U asortimanu kompanije Grafo Group jesu monografije, knjige, udžbenici, časopisi, brošure, flajeri, posteri, korporativni materijal (fascikle, kese, rokovnici, kalendari, agende, reklamni blokovi, vizitkarte), poslovna galanterija, reklamne kutije (kutije za poklone) i kutije (pakovanja) industrijskog tipa. Grafo Group nudi i ’security program’ (pasoši, svjedočanstva, izvodi iz knjiga vjenčanih, dozvole), te bloko­vsku robu. U ponudi kompanije jesu i usluge brendiranja, auto-grafike, posteri velikog formata, bilbordi, cerade, kao i naljepnice oblikovane prema želji kupca.
U okviru firme posluju sektori u kojima se obavljaju svi poslovi neophodni za proizvodnju. U sektoru za pripremu štampe započinje proces izrade grafičkog proizvoda. Dobija­njem konkretnog proizvoda u digita­lnom formatu, odnosno njegovim dizajnom započinje proces proizvodnje. U kompaniji do izvanrednog krajnjeg proizvoda dolaze kroz proces koji obu­hvata provjeru fajlova, izradu probnog otiska, digitalnu štampu, osvjetljavanje ploča na potpuno novim uređajima, kontrolu kompletnog procesa mjernim instrumentima i velikim iskustvom obučenog osoblja, kao i kroz kontinuitet usavršavanja zaposlenih.
U sektoru koji je zadužen za štampu rade iskusni i izvanredno obučeni operateri, koji u toku procesa štampe opslužuju višebojne mašine različitih formata. U upotrebi su i suvremeni mjerni instrumenti za kontrolu otisaka. Zaposleni u ovom sektoru redovno prate tržišne trendove i inovacije koje se odnose na materijale.
U kompaniji Grafo Group posebno su ponosni na sektor koji se bavi procesom dorade odnosno finalizacijom proi­zvoda. Automatizacija procesa dorade velikih serija i eksklu­zivnost malih serija nalažu rutinu i iskustvo vrhunskih majstora dorade, koji svakom poslu prilaze sa posebnim senzibilitetom i umješnošću, dajući proizvodima završni kvalitet vrhunske izvedbe.

(Visited 12 times, 1 visits today)