Pacijent je uvijek na prvom mjestu

Snaga Tea Medica apoteka ogleda se u ugledu i prepoznatljivosti brenda, atraktivnim lokacijama apoteka, raznolikosti asortimana, kvalitetnoj usluzi, znanju i ljubaznosti zaposlenih, koji su ’temelj’ kompanije

Privatna zdravstvena ustanova Tea Medica, osnovana 2004. godine, u svom sastavu ima 45 apoteka. U kompaniji sa ponosom ističu da su najveći privatni lanac apoteka u Crnoj Gori, sa tende­ncijom daljeg rasta. U toku razvoja brenda misija i cilj kompanije Tea Medica bili su obezbjeđivanje najboljih lokacija za apoteke u svim gradovima. Tea Medica danas, na najatraktivnijim lokacijama širom Crne Gore, ima – 16 apoteka u Podgorici, četiri u Baru, po tri u Nikšiću, Herceg Novom, Budvi i Ulcinju, po dvije na Cetinju, u Beranama i u Bijelom Polju, i po jednu u Radanovićima, Kotoru, Pljevljima, Rožajama, Kolašinu, Sutomoru i Danilovgradu.

Komanija Tea Medica, kao jedna od najuspješnijih kompanija na crnogorskom tržištu, konstantno regrutuje i integriše najbolje pojedince u svoje redove, jer u preduzeću čvrsto vjeruju da je uspjeh kompanije zasnovan prije svega na kvalitetima i sposobnostima njenih zaposlenih. Tea Medica ima ukupno 209 zaposlenih, od čega 92 diplomirana farmaceuta. Od ukupnog broja zaposlenih  njih 94 ima visoku stručnu spremu. U kompaniji su ponosni na činjenicu da imaju mlad kolektiv – starosni prosjek zaposlenih je ispod 40 godina, a posebno su ponosni na to da u ustanovi radi više žena nego muškaraca.

Jedan od najvažnijih standarda u Tea Medica apotekama jeste konstantna edukacija, tako da kolektiv čine magistri farmacije i farmaceutski tehničari čije se znanje, sposobnosti i vještine kontinuirano unapređuju kako bi se pacijentima pružile najbolja farmaceutska zaštita, njega i prevencija. Snaga Tea Medica apoteka ogleda se u ugledu i prepoznatljivosti brenda, atraktivnim lokacijama apoteka, raznolikosti asortimana, kvalitetnoj usluzi, znanju i ljubaznosti zaposlenih, koji su ’temelj’ kompanije.

Kvalitetna usluga za zaposlene u kompaniji Tea Medica znači da svaki pacijent dobije proizvod koji mu je potreban, zajedno sa brigom i pažnjom koju zaslužuje. Zaposleni u Tea Medica apotekama uvijek izdvoje vrijeme da upoznaju pacijenta i njegove jedinstvene zdravstvene potrebe. Ukoliko je pacijentu potreban proizvod kojeg nema u redovnoj ponudi, moguće ga je poručiti, a u kompaniji će se potruditi da ga već istog dana obezbijede. Kompanija posjeduje i laboratoriju u kojoj se izrađuju raznovrsni magistralni preparati. Takođe, u Tea Medica apotekama moguće je podići lijek i na recept.

Tea Medica apoteke nude najširu paletu ljekova najprestižnijih svjetskih farmaceutskih proizvođača, OTC program, vitami­nsko-mineralne suplemente, zatim prirodnu, dekorativnu i profesionalnu kozmeziku, medicinska sredstva, širok spektar artikala za njegu i ishranu beba i djece, bogat izbor preparata na bazi bilja, proizvode za oralnu higijenu, kao i mnoge druge preparate. Široka paleta proizvoda najpestižnijih proizvođača, kao što su MSD, Takeda, Roche, Galenika, Alkaloid, Krka, Sandoz, GSK, Nutricia, Milupa, Gedeon Richter, Dr Grandel, Servier, Natural Wealth i mnogi drugi, osnova je asortimana Tea Medica apoteka.

Posebnu pažnju u Tea Medica kompaniji posvetili su dizajnu enterijera, koji je sveden, topao i pristupačan, kako bi se svaki pacijent osjećao dobrodošlim. Konceptualno, riječ je o apotekama otvorenog tipa, proizvodi su pristupačni za razgledanje, a uz to optimalno su uskladišteni i zaštićeni od temperature, sunčeve svjetlosti i drugih spoljašnjih uticaja.

Cilj kompanije jeste da i dalje bude uspješna – s pacijentom uvijek na prvom mjestu. Težeći tome u kompaniji planiraju da konstantno šire mrežu apoteka, da nude nova radna mjesta, uz beskompromisnu posvećenost kvalitetu, uslužnosti, povjerenju, inovativnosti i razumijevanju potreba pacijenata.

(Visited 21 times, 1 visits today)