Pouzdan partner za nesmetanu komunikaciju

Kompanija tržištu nudi širok asortiman pametnih telefona i potrošačke elektronike kroz lance specijalizovanih prodavnica, kao i putem veb-prodavnica. Ponudu prati tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom na tržištu i u industriji, i podrazumijeva se maksimalna podrška za brend

Kompanija Venkon Technix pouzdan je i moderan distributer pametnih telefona i potrošačke elektronike, a na tržištu Crne Gore posluje od 2017. godine. U kompaniji su posebno ponosni na to što su partner i zvanični distributer svjetski poznatog brenda Xiaomi za Crnu Goru. Iskustvo kompanije Venkon Technix u distribuciji i odnosi sa partnerima, poput teleoperatora i najvećih maloprodajnih lanaca, najbolja su garancija njenog kvaliteta i kontinuiteta.

Kompanija tržištu nudi širok asortiman pametnih telefona i potrošačke elektronike kroz lance specijalizovanih prodavnica, kao i putem veb-prodavnica. Ponudu prati tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom na tržištu i u industriji, i podrazumijeva se maksimalna podrška za brend.  Za osam godina u ulozi veleprodavca, kompanija Venkon Technix na tržištu je prepoznata kao pouzdan partner, koji je u mogućnosti da pruži potrebnu podršku, obezbijedi najnoviji asortiman proizvoda, tačnost i ažurnost.

Kompanija Venkon Technix u poslovanju se vodi vizijom Xiaomi brenda – sprijateljite se sa korisnicima i budite najbolja kompanija u srcima korisnika. U kontinuitetu kompanija teži inovacijama, visokokvalitetnom korisničkom iskustvu i operativnoj efikasnosti. U kompaniji vjeruju da su pioniri inovacija i promjena u Crnoj Gori jer omogućavaju korisnicima svojih proizvoda da uživaju u boljem životu kroz inovativnu tehnologiju.

Nakon višegodišnjeg uspješnog iskustva u veleprodaji, kompanija je otvorila svoj prvi maloprodajni objekat: zvaničnu Xiaomi prodavnicu – Xiaomi Store, u najvećem tržnom centru u Crnoj Gori (Big Fashion, Podgorica). Taj objekat predstavlja dodatno iskustvo za sve Xiaomi fanove jer na jednom mjestu mogu opremiti pame­tnim rješenjima sebe i svoj dom. Nakon otvaranja maloprodajnog objekta, osluškujući potrebe vjernih kupaca i tržišta, kompanija je otvorila i veb-prodavnicu, zahvaljujući kojoj je Xiaomi asortiman dostupan na teritoriji cijele Crne Gore.

Najznačajniji resurs kompanije Venkon Technix jesu njeni zapo­sleni, koji svojim predanim pristupom poslu i entuzijazmom grade odnose sa sve brojnijim kupcima.

Vizija kompanije jeste da bude jedan od vodećih distributera pametnih telefona i potrošačke elektronike u Crnoj Gori, uz ostvarivanje što većeg konkurentskog rasta i uz zadovoljenje potreba partnera, kupaca i tržišta. Na putu ka ostvarenju svoje vizije, kompanija Venkon Technix vodi se principom koji podrazumijeva upoznavanje tržišta sa brendovima iz ponude i pa­­žljivo osmišljenu strategiju. Iza njene strategije stoji tim kreativnih i motivisanih ljudi sa jasnom vizijom.

(Visited 21 times, 1 visits today)