Eksperti za nekretnine na više meridijana

CMM Investment Consulting Group članica je srpsko-britanske privredne komore i internacionalnih asocijacija u sferi nekretnina, kao što su FIABCI i AIPP. Kompanija ima predstavništva u više od 50 zemalja svijeta

CMM Investment Consulting Group inte­rnacionalna je holding kompanija i vodeći ekspert za nekretnine u Crnoj Gori, Španiji i Turskoj. Zahvaljujući posvećenosti i loja­lnosti klijentima, inovacijama i kriznom menadžmentu, kompa­nija već 17 godina bilježi konstantan rast. Sjedište kompa­nije jeste u Budvi. Osim u Crnoj Gori, CMM Investment Consulting Group ima kancelarije u Moskvi i u Beogradu. Kancelarija u Beogradu otvorena je 2023. godine i važan je korak u poslovanju kompa­nije jer obezbjeđuje prisustvo i kontinuiranu podršku postojećim i novim klijentima u Srbiji i širem regionu.

CMM Investment Consulting Group dobitnik je mnogobrojih priznanja. U kompaniji posebno su  ponosni na European Property Award, najpriznatiju profesionalnu nagradu za nekretnine u Evropi, koja im je dodijeljena u Londonu. Kompa­nija posluje u više od 50 zemalja svijeta. Pokazatelj da kompanija daje znatan doprinos razvoju i jačanju pozitivne poslovne klime, kroz promociju dobre poslovne prakse, jeste i to što je prepoznata kroz inicijativu Top Business Montenegro, unutar koje je zauzela prvo mjesto u kategoriji – real estate.

CMM Investment Consulting Group članica je srpsko-britanske privredne komore i internacionalnih asocijacija u sferi nekretnina, kao što su FIABCI i AIPP. Kompanija ima više od 100 zaposlenih i sa svojim predstavništvima u više od 50 zemalja svijeta predstavlja odličnog ambasadora Crne Gore u svijetu.

Izvršna direktorica kompanije Nataša Grdinić zalaže se za promociju Crne Gore na globalnom nivou kroz pri­sustvo na međunarodnim sajmovima, ali i kroz podršku progra­mima i inicijativama u zemlji, kao što su programi za podršku mladih i žena preduzetnica. Da bi pružila najbolju uslugu klijentima, kompanija ulaže u najnovije sisteme i tehnologije, na primjer u usavršavanje platforme za virtuelnu kancelariju i virtuelne sajmove. Fokus uvijek stavlja na ljude i građenje međusobnog poštovanja i povjerenja.

Privlačenjem investitora iz svijeta – kroz kompanijski moto da ne prodaju mjesto za život, već stil života u maloj, još uvijek skrivenoj evropskoj zemlji, koja raspolaže nevjerovatnim resursima, očaravajućom prirodom i jedinstvenim spojem tradicionalnih vrijednosti i modernog stila života, kompanija CMM Investment Consulting Group učestvuje u građenju imidža Crne Gore.

Kompanija ulaže u edukacije mladog kadra kako u turizmu tako i u liderstvu, marketingu, ljudskim resursima i fina­nsijama kroz grupne teorijske i praktične kurseve. Kompa­nija ima 12 sektora koji pokrivaju nekretnine, inve­sticioni konsalting, gradnju, turizam i upravljanje imovinom, rentiranje, dizajn i opremanje.

Osnovu kompanije čine sektori prodaje i investicionog konsa­ltinga, koji obezbjeđuju savjetodavne usluge klije­ntima koji se odluče da dođu u Crnu Goru. Ti sektori vode klijente kroz cijeli proces, pokazujući im odgovarajuće inve­sticione prilike i nudeći im optimalna rješenja. CMM Inve­stment Consulting Group nudi širok spektar mogućnosti turistima kada su u pitanju smještaj i personalizovane usluge u cilju poboljšanja cjelokupnog iskustva na putovanju.

Zahvaljujući marketing i global sektoru, kompanija je prisutna na brojnim svjetskim sajmovima. Na taj način širi svoju partnersku mrežu – kako bi na globalnom nivou mogla da stupi u kontakt sa investitorima i samim tim da ih zai­nteresuje za Crnu Goru. Ti sektori zaduženi su za strateško jačanje brenda kompanije i širenje njenog uticaja u svijetu. Neka od vodećih stranih tržišta na kojima CMM grupa ima pouzdane partnere jesu Engleska, Turska, Kina, Njemačka, Austrija, Sjedinjene Američke Države, Poljska, Ujedinjeni Arapski Emirati i Češka.

Osim navedenih sektora, vrlo važan jeste i pravni sektor, koji klijentima pomaže prilikom registracije firme, dobijanja boravišne dozvole ili ekonomskog državljanstva. Svi klijenti kompanije koji su kupci nekretnina imaju mogućnost da se oslone na sektor koji se bavi održavanjem nekretnina, kao i da koriste usluge izdavanja nekretnina ako žele da im nekretnine budu jedan od izvora prihoda.

Usluga po kojoj se CMM Investment Consulting Group razli­kuje od drugih jeste VIP klub. Taj klub klijentima obezbje­đuje brojne pogodnosti tokom boravka u Crnoj Gori kako bi na najbolji način doživjeli maksimalne užitke i iskusili sve čari Crne Gore. Sektor razvoja omogućava kompaniji da gradi luksuzne stambene jedinice i luksuzna odmarališta, kao i druge moderne komplekse pod svojim brendom. Ova konceptualna rješenja ne samo da izdvajaju kompaniju CMM Investment Consulting Group na tržištu nekretnina već doprinose i otvaranju novih radnih mjesta. Kompanija trenutno priprema investicije za projekte koji će u narednom periodu biti realizovani na oko 30.000 metara kvadratnih.

Neki od projekata koje je do sada realizovala kompanija CMM Investment Consulting Group jesu Royal View Resort and Spa, Pine Village, Sunny Side Resort & Spa. Royal View Resort and Spa jeste luksuzni kompleks CMM grupe. Jedinice u kompleksu uporedive su sa hotelskim sadržajem visoke kategorije, a osoblje je klijentima dostupno 24 sata dnevno. Kompleks sadrži tri bazena –zatvoreni bazen, bazen na otvorenom i poluotvoreni bazen, salu za konfe­rencije, teretanu, saunu, tursko kupatilo, igraonicu za djecu, relax i joga zonu sa mnogim drugim sadržajima.

Pine Village jeste luksuzni kompleks koji ima za cilj da uvede koncept otvorenog prostora u urbani život. Infrastruktura kompleksa uključuje privatni fitnes i spa centar, amfiteatar na otvorenom, bioskop na otvorenom, saunu sa direktnim pristupom toplom zatvorenom bazenu, koji prelazi u otvoreni bazen sa temperaturom vode od 34°C 365 dana u godini. Kompleks nudi panoramski pogled na more i planine.

Sunny Side Resort & Spa jedinstveni  je kompleks koji je sačinjen od 4 cjeline sa odličnom lokacijom i impresi­vnom infrastrukturom. Neki od sadržaja ovog luksuznog kompleksa jesu zatvoreni i otvoreni bazeni, sauna, parna i turska kupatila, teretane, igraonice za djecu, kao i ko­­nferencijske sale.

(Visited 55 times, 1 visits today)