Posvećen i pouzdan partner klijentima više od 30 godina

ENTEXT teži da omogući najbolja rješenja investitorima, projektantima, izvođačima,  podizvođačima i privatnim  klijentima, bilo da su u pitanju  proizvodi ili servis. Zahvaljujući tome sarađuje sa svjetskim brendovima koji su lideri u svojim oblastima

Inovativnim pristupom prodaji proizvoda za opremanje i uređenje enterijera i eksterijera ENTEXT d. o. o. duže od 30 godina unapređuje servise koje pruža klijentima, postavljajući nove sta­ndarde na tržištu. Kompanija ENTEXT osnovana je 1991. godine i od tada uspješno posluje na tržištu Crne Gore. Izgradila je stabilan poslovni sistem, koji je uvijek spreman da odgovori najsloženijim zahtje­vima tržišta i koji je u potpunosti usklađen sa važećim svjetskim standardima. Osnovna djela­tnost kompa­nije jeste veleprodaja i maloprodaja pro­­­­­­­­­i­zvo­­­­­da za opremanje i uređenje enterijera i eksterijera. U portfoliju preduzeća odnedavno je i jedi­nstvena ponuda dizajnerskog namještaja, koja je nastala istraživanjem trendova na tržištu.

Sjedište kompanije ENTEXT je u Podgorici, gdje se nalaze sho­wroom od 1.200 m²  i Kare shop od  740 m². ENTEXT posjeduje i izložbeno-prodajni salon u Kotoru od 900 m², dok se u neposre­dnoj blizini Podgorice, u mjestu Barutana, nalazi logistički centar, koji je u potpunosti opremljen za prijem i isporuku svih materijala. Logistički centar obuhvata 42.600 m² otvorenog prostora i 5.500 m² skladišnog prostora. Planirana investicija u logistički centar uključuje još tri zatvorena magacina od po 2.500 m². Osim pažljivog odabira proizvođača koji će se naći u ponudi kompanije, posebna pažnja obraća se na kvalitet, moderan dizajn, izbor vrhunskih materijala, kao i na jednostavnu montažu i sigurnost. Sastavni dio usluge čine i profesionalna edukacija o proizvodima, podrška trgovcima i arhitektama, snabdijevanje partnera i klijenata svim potrebnim katalozima, uzorcima i podacima o tehničkim karakteristikama.

Kompanija zapošljava 95 radnika. Njima rukovodi iskusan menadžment, koji sa uspjehom kreira i prati jasnu i snažnu viziju preduzeća. Zaposleni povjerene zadatke obavljaju na visokom nivou, obezbjeđujući klijentima kvalitetnu saradnju tokom cijelog procesa rada. Ljudski kapital je, kako kažu u kompaniji ENTEXT, ključni resurs poslovnog razvoja i ekspanzije preduzeća. ENTEXT tim odlikuje loja­lnost kompaniji i posvećenost klijentima – trude se da klijentima omoguće najbolje iskustvo i da svaku ideju pretvore u realnost u skladu sa najnovijim svjetskim trendovima. Prepoznajući značaj kadrovskih potencijala u svom poslovanju, kompanija konstantno podstiče zaposlene na dodatno obrazovanje i usavršavanje, kako bi unaprijedili sopstvene sposobnosti, a onda i ukupne rezultate preduzeća. Pohađanje seminara, obuka, posjete fabrikama i izložbenim prostorima dobavljača, rezultiraju povećanjem produktivnosti, efikasnosti, kao i kreira­njem prijatne radne atmosfere.

ENTEXT teži da omogući najbolja rješenja investitorima, proje­ktantima, izvođačima,  podizvođačima i privatnim  klijentima, bilo da su u pitanju  proizvodi ili servis. Zahvaljujući tome sarađuje sa svjetskim brendovima koji su lideri u svojim oblastima.

Osnivanjem ENTEXT investa i ENTEXT inženjeringa, kao i Hidrocoma, zaokružen je visokoprofesionalni servis, koji se mjeri zadovoljstvom klijenata. U saradnji sa partnerima osnovana je firma Ventura Partners, koja je već prepoznata po gradnji velikih stambeno-poslovnih objekata. Osim na tržištu Crne Gore, kompa­nija ENTEXT posluje i na tržištu Srbije.

ENTEXT neprestano radi na poboljšanju ponude, pa su postali prepoznati kao kompanija sa kojom počinje i završava se gradnja svih važnih projekata u Crnoj Gori – rizorta, hotela, restorana, apartmana, stambeno-poslovnih objekata. Samo neke od refe­renci jesu – Hotel Hilton, Hotel One&Only, Regent Montenegro, Hotel Mediteran, Maestral, The Chedy Lustica Bay, rizorti Porto Novi, Porto Montenegro, Lustica Bay, stameno-poslovni objekti Čelebić City Key, Zetagradnja Central Point, VHM development Emerald Gardens, Elit, zatim Lux Admiral Porto, poslovna zgrada Glosarij, prostorije Zavoda za transfuziju krvi Crne Gore i mnogi drugi objekti, među kojima su i privatne vile i stambeni objekti.

(Visited 3 times, 1 visits today)