O NAMA

O NAMA

„Svaki planinski vrh je dostižan ako nastavite da se penjetE.“

Barry Finlay

TBM in sum

Nakon bogatog iskustva u realizaciji multisadržajnih projekata za podršku i promociju biznis zajednice, kreirali smo koncept koji u potpunosti odgovara posebnostima poslovanja na crnogorskom tržištu: Top Business Montenegro! U fokusu TBM inicijative je isticanje dobrih primjera uspješne poslovne prakse i promocija uspješnih crnogorskih kompanija, na bazi realnih rezultata koji su ostvareni u prethodnoj poslovnoj godini. Aktivnosti koje sprovodimo, za cilj imaju i povećanje kulture finansijskog izvještavanja, te favorizovanje legalne ekonomije, što osvjetljava još jednu važnu ulogu TBM inicijative: iskrenu posvećenost društvenoj odgovornosti.

TBM scan

Analizom koju sprovodimo su obuhvaćena mikro, mala, srednja i velika preduzeća, a pokazatelj koji posmatramo su prihodi od prodaje ostvareni u prethodnoj godini i prikazani u uredno popunjenim i pravovremeno predatim finansijskim iskazima. Nadalje, analiziraćemo i djelatnosti koje za crnogorsku ekonomiju imaju najveći značaj. Izdvojili smo četrnaest.

TBM Business Magazine

TBM biznis časopis, pored listi preduzeća koja su prošla selekciju, sadrži intervjue sa relevantnim sagovornicima, predstavljanja najboljih preduzeća koja posluju na crnogorskom tržištu (i šire), kao i poslovne priče značajne za razvoj poslovnog ambijenta. Godišnjak TOP Business Montenegro komercijalnog je karaktera i možete ga poručiti ovdje.

TBM Awards

TBM inicijativa uključuje i uručivanje priznanja najboljim u svojim kategorijama – TBM Awards. Svečana dodjela priznanja sa gala večerom se održava krajem maja ili početkom juna. Radi se o jednom od najznačajnijih poslovnih događaja u Crnoj Gori, koji na jednom mjestu okuplja crnogorsku poslovnu elitu, visoke zvaničnike insitucija i organizacija koje uređuju poslovni ambijent, te birane pripadnike diplomatskog kora.

(Visited 705 times, 1 visits today)